HaiRe & NiTa Family Blog

A PLACE TO SHARE DREAMS, WRITING AMBITIONS AND SUCCESSES, AND GET TO KNOW PEOPLE AROUND THE GLOBE.

Blog Widget by LinkWithin

Peringatan : Penculik Extreme... dan Giler Sex Di Klang





( gambar ini hanya hiasan )

Panas panas...
malam 21/10/2010 berlaku kejadian culik dan rogol budak 8 tahun... yang extreme nya budak tu dijumpai ditaman rumah aku... budak tu pergi minta tolong betul betul kat rumah depan rumah aku...
tapi yg tak best nya... aku tak tahu pun sebab aku pukul 9 dan tertidor dekat sofa sampai pagi esok... aku tahu cerita ni pun bila jiran aku cerita esoknya...

Moralnya : jangan biarkan anak anak kita keluar tanpa ada pengawasan yang sewajarnya... jangan harap budak budak nak jaga budak budak... alamatnya nanti menyesal tak sudah... ambillah iktibar dari kejadian yang pernah terjadi... jgn buat dek aje... kalau aku dpt org giler sex nie... aku letak kerengga dekat anu dia... kaw kaw punya dera...
============================================
Sumber Harian Metro
Budak perempuan 8 tahun mangsa culik dan rogol

KLANG: Polis menemui seorang kanak-kanak perempuan berusia lapan tahun dalam keadaan `keliru' selepas dipercayai diculik serta dirogol di Jalan Meru di sini malam tadi.

Ketua Polis Daerah Klang, Asisten Komisioner Mohamad Mat Yusop berkata budak perempuan itu menyatakan dia tidak tahu apa yang berlaku terhadap dirinya dan hanya menyedari dia berada dalam sebuah van bersama seorang lelaki.





"Lelaki terbabit mengumpan wang RM5 bagi memujuk mangsa mengikutnya.
Kami menerima laporan daripada bapa mangsa kira-kira jam 9 malam dan menghebahkan kehilangannya kepada anggota bertugas di lokasi kejadian," katanya di sini hari ini.
Mohamad berkata, sebaik menemui budak itu, polis terus membawa dia bertemu keluarganya di Balai Polis Meru di sini.
Beliau berkata, pada mulanya kes itu diklasifikasikan sebagai kes culik tetapi kemudian menjadi kes culik dan rogol selepas mangsa mengadu sakit di bahagian kemaluan.
"Kanak-kanak itu dihantar ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah di sini pagi tadi dan pemeriksaan awal menunjukkan dia dirogol," katanya. Mohamad berkata, kanak-kanak berkenaan masih dirawat di HTAR dan dia belum mampu memastikan identiti lelaki yang menculiknya.-Bernama

Search This Blog

Welcome

Welcome to my Family Blog. Haire Kahfi ( Dad ), Nor Hazianita ( Mommy ) and my loving daughter Nur Syasyadinah and Nur Khaliesyah Illeya.

And I'm Proud of my FAMILY...


jalur gemilang kibar banihassim

Kempen Kibarkan Jalur Gemilang Di Blog sempena Hari Kemerdekaan Malaysia
1 Malaysia, 1 Bendera

Jauhilah Penyakit Dengki dan Iri Hati...
itu adalah tanda anda kena penyakit mental...



Stat


MY LINK WEBSITES



...

This Month Promotion...

Day to go

Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie 5th Birthday Ticker Lilypie Kids Birthday tickers

Kawang Kawang

Bersurah banjar


ShoutMix chat widget

Space Visitors...

My Blog List

Pages