HaiRe & NiTa Family Blog

A PLACE TO SHARE DREAMS, WRITING AMBITIONS AND SUCCESSES, AND GET TO KNOW PEOPLE AROUND THE GLOBE.

Blog Widget by LinkWithin

Apply Ke UiTM -Check Program Anda Layak disini





Tahniah kepada mereka yg dah dapat result SPM dan STPM.

jika anda berminat untuk belajar di UiTM, sila layari http://www.selangkah.uitm.edu.my
untuk menyenaraikan program program yang anda layak untuk mohon.
( jangan mohon program yang anda tidak layak, nanti awal awal dah kena reject )

Tips mengisi borang UPU ( jika anda berminat ke UiTM ) :

1. Isikan pilihan pertama anda dari program UiTM. Pilihan pertama adalah prirority, pilihan yang bawah bawah tu... kalau dah takde option barulah akan dipilih.

2. Memohon program yang anda layak sahaja. masukkan result anda dan lihat program yang anda layak mohon. apply yang itu sahaja, jangan yang bukan bukan atau mencuba nasib kot kot mendapat tawaran.

3. nanti la sambung lagi tips...

============================================
Kelebihan belajar di UiTM :
1. infrasturtur kemudahan belajar yang terbaik... ikut rajin laa... kalau dah malas tu sumbat dalam hotel 5 bintang pun tak jalan daaa...

2. yuran yang paling murah... mahal lagi yuran tadika sekolah anak saya...

3. Banyak ruang untuk belajar... kalau anda tiada duit nak masuk universiti, disini banyak ruang untuk anda belajar tanpa kos yg mahal, ada pusat zakat, ada ptptn, ada dermasiswa... jika alasan anda tak ada duit nak belajar... hubungi saya di sini untuk saya guide anda sampai masuk Universiti... janji anda layak program... jangan result kantoi sudah laaa.... tak dapat den nak nolong

Search This Blog

Welcome

Welcome to my Family Blog. Haire Kahfi ( Dad ), Nor Hazianita ( Mommy ) and my loving daughter Nur Syasyadinah and Nur Khaliesyah Illeya.

And I'm Proud of my FAMILY...


jalur gemilang kibar banihassim

Kempen Kibarkan Jalur Gemilang Di Blog sempena Hari Kemerdekaan Malaysia
1 Malaysia, 1 Bendera

Jauhilah Penyakit Dengki dan Iri Hati...
itu adalah tanda anda kena penyakit mental...



Stat


MY LINK WEBSITES



...

This Month Promotion...

Day to go

Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie 5th Birthday Ticker Lilypie Kids Birthday tickers

Kawang Kawang

Bersurah banjar


ShoutMix chat widget

Space Visitors...

My Blog List

Pages