HaiRe & NiTa Family Blog

A PLACE TO SHARE DREAMS, WRITING AMBITIONS AND SUCCESSES, AND GET TO KNOW PEOPLE AROUND THE GLOBE.

Blog Widget by LinkWithin

JJTW - GMKLANG, HARBOUR PLACE, JUSCO BUKIT TINGGI




13/10/2010

Hari ini hari JJTW ( Jalan jalan tengok wayang ). aku & wife ambik cuti sehari nak gi bawak si syasya ni tgk wayang... cadangnya nak tengok Magika, last last tanya budak... dia nak tgk kartun plak...

apa lagi... tukar la plan tengok Aplha and Omega ( crita serigala dan haiwan haiwan selain babir )

kul 8.00 AM hantar la adik ke Taska sebelah rumah, sorilah khalies, nanti dah besor sikit baru boleh ikut ok... nanti kalau terberak dalam panggung wayang jadi lokasi Fear Factor la plak...

kul 9.30 AM, gi jejalan dulu ( wayang pun tak bukak lagi nie... ), terus ke GM Klang. first time nak pergi ni... kata org best kat sana.... apa yang best? perghh memang best, macam kat indonesia pun ada, macam kat shenzen pun ada gak... majoritinya kedai org cina, dengan sales girl indonesia...

nak lagi hebakk... pondan pun ada gak jadi sales man-girl... pakai seksi plak tu... perghhh boleh gegar jugak kalau umat umat kaum nabi lut tgk tu...

banyak jugak la brg best kat sini. kalau nak beli borong tu bagus kat sini... rege murah sikit laa... tapi kena la survey dulu...

kul 11.30 AM, gi Habour Place nak tgk wayang kat MBO cinema. saje nak try tempat baru, boring dah TGV dan GSC nie... sampai jer beli la tiket untuk Alpha N Omega. crita kartun aje... tapi ada gak banyak scene lawak. Yang bestnya tu... aku beli 3 tiket aje untuk family aku... tapi diaorg kasi aku satu panggung tu plak...
'Encik hari ni boleh tengok wayang satu famili dekat ini hall, tadaaak orang kacau la ok. haf fun encik'.
tapi sememang takde orang pun hari ni, sebab aku aje yg beli tiket tgk crita tu...

alamak malas plak aku nak menulisnya... tengok aje la gambar ok...




Syasya : "hi ini bukan crita yang kitaorg tgk laa..."






"eee takutnya... serigala nak makan orang laa... saya nak makan popcorn aje dulu"








"yeaa, saya makan popcorn dua sambil pejam mata aje nie.."


"lepas makan popcorn saya makan aiskrim McDugong di kedai KFD"




"lepas tu saya pun tido laa sebab perut dah kenyang lah"




Search This Blog

Welcome

Welcome to my Family Blog. Haire Kahfi ( Dad ), Nor Hazianita ( Mommy ) and my loving daughter Nur Syasyadinah and Nur Khaliesyah Illeya.

And I'm Proud of my FAMILY...


jalur gemilang kibar banihassim

Kempen Kibarkan Jalur Gemilang Di Blog sempena Hari Kemerdekaan Malaysia
1 Malaysia, 1 Bendera

Jauhilah Penyakit Dengki dan Iri Hati...
itu adalah tanda anda kena penyakit mental...



Stat


MY LINK WEBSITES



...

This Month Promotion...

Day to go

Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie 5th Birthday Ticker Lilypie Kids Birthday tickers

Kawang Kawang

Bersurah banjar


ShoutMix chat widget

Space Visitors...

My Blog List

Pages