HaiRe & NiTa Family Blog

A PLACE TO SHARE DREAMS, WRITING AMBITIONS AND SUCCESSES, AND GET TO KNOW PEOPLE AROUND THE GLOBE.

Blog Widget by LinkWithin

Piala Suzuki AFF - Malaysia VS Indonesia



Final Piala Suzuki AFF - Malaysia VS Indonesia

Jom turun ramai ramai ahad ni ke Stadium Bukit Jalil...

Juara bertahan pun kita dah tewaskan ini pula pasukan tak pernah masuk final pun.

bersedialah untuk tewas... indonesia


Saya akan memberikan sokongan dari Rumah sahaja, sebab kena jaga baby laaa...

tapi itupun kena berebut remote dengan Syasya dulu sebab dia nak channel lain plak...

2 comments:

eT December 23, 2010 at 3:02 PM  

cess...yer2 jek aku igt ko nk p stadium...
indonesia dah ready nk ganyang malaysia tuh...

HaiRe December 23, 2010 at 3:15 PM  

dolu dolu leh la gi stadium... skrg dah lomah lutut nak jalan...

lagipun tak dpt tiket free daa.. semua habis, buruh indonesia dah booking...

Jaga jaga la dibuluh runcing nanti...

Search This Blog

Welcome

Welcome to my Family Blog. Haire Kahfi ( Dad ), Nor Hazianita ( Mommy ) and my loving daughter Nur Syasyadinah and Nur Khaliesyah Illeya.

And I'm Proud of my FAMILY...


jalur gemilang kibar banihassim

Kempen Kibarkan Jalur Gemilang Di Blog sempena Hari Kemerdekaan Malaysia
1 Malaysia, 1 Bendera

Jauhilah Penyakit Dengki dan Iri Hati...
itu adalah tanda anda kena penyakit mental...



Stat


MY LINK WEBSITES



...

This Month Promotion...

Day to go

Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie 5th Birthday Ticker Lilypie Kids Birthday tickers

Kawang Kawang

Bersurah banjar


ShoutMix chat widget

Space Visitors...

My Blog List

Pages