HaiRe & NiTa Family Blog

A PLACE TO SHARE DREAMS, WRITING AMBITIONS AND SUCCESSES, AND GET TO KNOW PEOPLE AROUND THE GLOBE.

Blog Widget by LinkWithin

Nur Syasyadinah di Tadika Islam Al Mughi, Meru


Selamat Tahun Baru!!!

Tahun baru bermula, Nur Syasyadinah pun masuk sekolah baru jugak.
Bukan apa, dekat sikit dengan rumah dan dapat laa environment baru.
Masa time tadika ni la nak enjoy.
nanti masuk sekolah darjah satu, stress woooo...

Syasya masuk Tadika Islam Al Mughi, Taman Desa Permai 3.
Satu taman dengan rumah aku, cuma jauhnya dalam 3 blok kot.
Yang penting dekat sekolah ni... ada lebih silibus Islam, dan mengaji alquran lebih...

Baca Iqra' tu dah pandai, tapi kali ni nak teror,
so kalau tak teror dalam masa setahun ni, maknanya fail la tadika ni...

dan yang penting harapnya ada laa aktiviti dan pembelajaran yang menyeronokkan, sebab tak guna bayar tadika kalau budak tak seronok... nanti asyik tak mau pi sekolah aje...



Syasya dah sedia nak gi Tadika Baru ni... yaaahoooo....



Model untuk ambil gambar passport... cetakan sendiri.



Khaliesyah ni plak, tadika kat sebelah rumah aje... naik stroller aje gi sekolah... huu huu huu

Search This Blog

Welcome

Welcome to my Family Blog. Haire Kahfi ( Dad ), Nor Hazianita ( Mommy ) and my loving daughter Nur Syasyadinah and Nur Khaliesyah Illeya.

And I'm Proud of my FAMILY...


jalur gemilang kibar banihassim

Kempen Kibarkan Jalur Gemilang Di Blog sempena Hari Kemerdekaan Malaysia
1 Malaysia, 1 Bendera

Jauhilah Penyakit Dengki dan Iri Hati...
itu adalah tanda anda kena penyakit mental...



Stat


MY LINK WEBSITES



...

This Month Promotion...

Day to go

Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie 5th Birthday Ticker Lilypie Kids Birthday tickers

Kawang Kawang

Bersurah banjar


ShoutMix chat widget

Space Visitors...

My Blog List

Pages